logo

Menu

Menukaart

Voorgerechten

  • 01 FETA

    6.00
    originele schapenkaas
  • 02 ELJES

    4.00
    de echte olijven
  • 03 ZATZIKI

    4.50
    yoghurt met komkommer, knoflook en kruiden
  • 04 TARAMASALATA

    4.50
    Griekse kuitsalade
  • 05 MELITZANASALATA

    6.00
    verse auberginesalade met knoflook en kruiden
  • 06 TIROSALATA

    7.50
    gepureerde fetakaas met verse kruiden
  • 07 DIONYSOS COCKTAIL

    7.00
    cocktail van garnalen en krab
  • 08 OCHTAPODIA

    7.50
    gemarineerde inktvis
  • 09 GARIDES SALATA

    7.50
    garnalen cocktail 7.50
    10
  • 10 KAVOURI SALATA

    7.50
    krabcocktail
  • 11 KOUDE PIKILIA

    11.00
    mezes van koude voorgerechten voor 1 perso
  • 12 KOUDE PIKILIA

    20.00
    mezes van koude voorgerechten voor 2 personen
  • 13 WARME PIKILIA

    29.00
    mezes van warme voorgerechten voor 2 personen
  • 14 SPANAKOTIROPITA

    6.50
    bladerdeeg gevuld met spinazie, fetakaas en kruiden
  • 15 TIROPITA

    6.00
    bladerdeeg gevuld met fetakaas en kruiden
  • 16 MYDIA TIGANITA

    7.50
    gebakken mosselen met knoflooksaus
  • 17 SAGANAKI DODONIS

    7.50
    gebakken kaasspecialiteit (Kefalograviera)
  • 18 SAGANAKI GARIDES

    8.00
    warme garnalen, bereid in pikante saus
  • 19 DOLMADAKIA

    6.00
    wijnbladeren gevuld met gehakt en rijst, overgoten met zelfgemaakte citroensaus
  • 20 DOLMADAKIA ME ZATZIKI

    7.50
    dolmadakia, geserveerd met zatziki
  • 21 DOLMADAKIA ME FETA

    8.00
    dolmadakia, geserveerd met feta
  • 22 KEFTADAKIA

    5.50
    gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
  • 23 TOMATASOUPA

    3.80
    tomatensoep met rundergehaktballetjes
  • 24 FASSOLADA

    3.60
    vegetarische, witte bonensoep
  • 25 KREATOSOUPA

    3.80
    rundervleessoep met verse groenten
  • 26 DIONYSOSSOUPA

    3.80
    typische Griekse soep, met gekruide gehaktballetjes
  • 27 TONOSALATA

    7.00
    tonijnsalade op een bedje van sla
  • 28 TOMATA-ANGOURISALATA

    6.00
    tomaten-komkommersalade met fijne dressing
  • 29 CHORIATIKI SALATA

    6.00
    Griekse salade voor 1 persoon
  • 30 CHORIATIKI SALATA

    9.50
    Griekse salade voor 2 personen

Hoofdgerechten

  • 31 GLOSSA TIGANITA

    22.00
    gebakken zeetong
  • 32 GARIDES

    20.50
    scampies van de grill
  • 33 SOLOMOS TIS SCHARAS

    18.00
    zalmfilet van de grill
  • 34 PESTROFA TIGANITA

    15.00
    gebakken forel
  • 35 KALAMARIA TIGANITA

    15.00
    gebakken inktvis
  • 36 DIAFORA PSARIA

    16.00
    visschotel van gebakken barboenie, kalamaria en scampie
  • 37 DIONYSOS PSARIA

    16.50
    visschotel van gebakken zalm, barboenie en scampie
  • 38 GARIDES SPECIAL

    18.00
    ovenschotel van scampies in saus
  • 39 BAKALIAROS SKORDALIA

    15.00
    gebakken kabeljauwfilet met knoflooksaus
  • 40 PSARI PREVEZAS

    17.00
    ovenschotel van kabeljauwmoten in saus
  • 41 POSEIDONIA PSARIA

    38.00
    visschotel van gebakken zalm, scampies,
    barboenie en kalamaria en een Griekse salade, voor 2 personen
  • 42 XIFIAS

    18.00
    zwaardvisfilet van de grill
  • 43 APHRODITISOUVLAKI

    18.00
    spies van ossenhaas, varkenshaas en lamsfilet,
    geserveerd met gebakken aardappelen en champignons
  • 44 DIOJENISSCHOTEL

    19.50
    ossenhaas van de grill met een schijfje kruidenboter,
    geserveerd met gebakken aardappelen, artisjok en champignons
  • 45 MEZES TOU BEKRI

    17.00
    stukjes varkenshaas in een romige champignon-paprikasaus,
    geserveerd met gebakken aardappelen en rijst
  • 47 STIFADO

    16.00
    gestoofd lamsvlees in een saus met hele sjalotjes, geserveerd met gebakken
    aardappelen of rijst
  • 48 JOUVETSI

    16.00
    gestoofd lamsvlees in tomatensaus met kritharaki (deegwaar),
    apart een stukje fetakaas met salade en gebakken aardappelen
  • 49 KOKKINISTO

    16.00
    gestoofd lamsvlees in tomatensaus, geserveerd met ratatouille,
    feta en gebakken aardappelen
  • 50 SPITSOFAI

    18.00
    stukjes ossenhaas in een pittige saus, geserveerd met
    gebakken aardappelen en rijst
  • 51 FILETO

    17.00
    varkenshaas van de grill met champignons
    geserveerd met gebakken aardappelen
  • 52 PLAKA

    11.00
    gekruid gehakt (bifteki), geserveerd met rijst, gebakken aardappelen en zatziki
  • 53 BIFTEKI

    13.00
    gekruid gehakt, gevuld met feta en katenspek, geserveerd met rijst, gebakken
    aardappelen en zatziki
  • 54 GIROS

    11.00
    kleine stukjes geroosterd vlees, met uien, zatziki en gebakken aardappelen
  • 55 PAIDAKIA

    16.50
    lamskoteletjes, geserveerd met gebakken aardappelen en rijst
  • 56 ILEKTRASCHOTEL

    14.00
    1 lamskotelet, 1 souvlaki, 1 bifteki en giros met rijst, grote, witte bonen
    en zatziki
  • 57 ERMISSCHOTEL

    12.50
    1 kalfsfilet, 1 varkensfilet en giros met ratatouille, rijst en zatziki
  • 58 APOLLOSCHOTEL

    15.50
    2 lamskoteletten, 1 souvlaki en giros met ratatouille,
    gebakken aardappelen en zatziki
  • 59 ODYSSEASSCHOTEL

    12.50
    1 varkensfilet, 1 bifteki en giros met ratatouille,
    gebakken aardappelen en zatziki
  • 60 DELPHISSCHOTEL

    14.00
    1 souvlaki, 1 varkensfilet, 1 lamskotelet en giros met zatziki,
    rijst en ratatouille
  • 61 DIASSCHOTEL

    14.00
    1 kalfsfilet, 2 bifteki en giros met rijst, grote, witte bonen en zatziki
  • 62 ORFEASSCHOTEL

    14.00
    1 varkensfilet, 1 kalfsfilet, 1 lamskotelet en giros met ratatouille,
    gebakken aardappelen, grote, witte bonen en zatziki
  • 63 IRASCHOTEL

    17.00
    kalfslever met gebakken aardappelen en grote, witte bonen
  • 64 KOTOPOYLO

    12.50
    kipfilet, geserveerd met champignons en gebakken aardappelen
  • 65 DIONYSOSSCHOTEL

    17.00
    1 kalfsfilet, 1 varkensfilet, 1 lamskotelet, 1 bifteki en giros met zatziki,
    champignons en gebakken aardappelen
  • 66 SOUVLAKI MOSGARI

    19.00
    spies van kalfsvlees, paprika en ui, geserveerd met champignons
    en gebakken aardappelen
  • 67 SOUVLAKI GIRINO

    17.00
    spies van varkenshaas, paprika en ui, geserveerd met champignons
    en gebakken aardappelen
  • 68 SOUVLAKI ARNI

    20.00
    spies van lamsfilet, paprika en ui, geserveerd met ratatouille
    en gebakken aardappelen
  • 69 ACHILLESSCHOTEL

    34.00
    schotel voor 2 personen: kipfilet, souvlakia, bifteki en giros
    met gebakken aardappelen, ratatouille, witte bonen een Griekse salade en zatziki
  • 70 DIONYSOSSCHOTEL

    37.00
    schotel voor 2 personen: kalfsfilet, souvlakia, bifteki, varkensfilet
    en giros met gebakken aardappelen, ratatouille, witte bonen, Griekse salade en zatziki
  • 71 MOUSAKA

    15.50
    ovenschotel bestaande uit laagjes van, aardappel, aubergines, gekruid gehakt,
    geraspte kaas, fijne kruiden en bechamelsaus
  • 72 MOUSAKAS

    36.00
    schotel voor 2 personen met een Griekse salade
  • 73 KOTOPOYLO DIONYSOS

    13.50
    stukjes kipfilet in een zelfgemaakte champignonroomsaus,
    gegaard in de oven, geserveerd met rijst, geb.aardappelen en salade
  • 74 SOKRATESSCHOTEL

    11.00
    hele paprika’s gevuld met rijst en verse groenten, geserveerd met
    ratatouille en gebakken aardappelen
  • 75 PAPOETSAKI

    11.50
    aubergines gevuld met champignons en bedekt met een bechamelsaus
    geserveerd met gebakken aardappelen
  • 76 KRITHARAKI

    10.00
    griekse deegwaar in tomatensaus met verse groenten,
    geserveerd met gebakken aardappelen en een stukje feta
  • 77 TIRITOURTA

    11.00
    bladerdeeg gevuld met schapenkaas, kruiden en rozijntjes, overgoten met
    honing en dennenpitjes
  • 79 SOUVLAKI

    6.50
    kinderspies met friet, appelmoes en mayonaise
  • 80 KIPFILET

    6.50
    kip van de grill met friet, appelmoes en mayonaise
  • 80a HERCULES

    6.50
    bifteki en giros met friet, appelmoes en mayonaise
  • STOKBROOD MET KRUIDENBOTER

    2.50
  • GEBAKKEN AARDAPPELEN

    2.50
  • GROTE, WITTE BONEN

    2.50
  • CHAMPIGNONS

    2.50
  • AUBERGINES

    2.50
  • RIJST

    2.50
  • RATATOUILLE

    2.50
  • WITTE KOOLSALADE

    2.50
  • FRIETJES

    2.50
  • SAUZEN

    0.50

Nagerechten

  • 81 BAKLAVAS

    6.50
    zoet, Grieks gebak van bladerdeeg gevuld met siroop en noten
  • 82 MILO TIS EVAS

    6.50
    gepofte appel gevuld met walnoten, rozijnen, cognac en cranberries
  • 83 PEPONI TOU ARGOUS

    7.00
    verse meloen met vanille-ijs en slagroom
  • 84 FROUTOSALATA

    5.50
    verse vruchtensalade met slagro
  • 85 GIAOURTI TIS STANIS

    6.00
    volle kwark met honing, walnoten en dennenpitten
  • 86 PAGOTO ME FROUTA

    6.50
    verse vruchten met ijs en slagroom
  • 87 PAGOTO ME KERASIA

    6.00
    kersen met ijs en slagroom
  • 88 DAMA BLANCHE

    5.50
    ijs met slagroom en chocoladesaus
  • 89 COUPE OREA ELENI

    6.00
    ijs met advocaat, chocoladesaus en slagroom
  • 90 COUPE DIONYSOS

    9.00
    ijs met speciale vruchten, Griekse likeur en slagroom
  • 91 PEDIKO PAGOTO

    3.00
    kinderijsje met slagroom

Dranken

  • GRIEKSE KOFFIE

    2.50
  • KOFFIE

    2.40
  • THEE

    2.20
  • ESPRESSO

    2.40
  • CAPPUCCINO

    2.50
  • KOFFIE VERKEERD

    2.50
  • CAFFEÏNE VRIJE KOFFIE

    2.20
  • IRISH KOFFIE

    6.00
  • D.O.M. KOFFIE

    6.00
  • KOFFIE DIONYSOS

    6.00
  • KOUM KOUAT

    4.00
    de beroemde mandarijn
    likeur van Corfu
  • MENTA

    3.70
    mint likeur van de berg Olympus
  • MASTICHA

    4.00
    speciale, Griekse likeur
  • COINTREAU

    4.00
  • TIA MARIA

    4.00
  • GRAND MARNIER

    5.00
  • BENEDICTINE D.O.M.

    5.00
  • AMARETTO

    4.00
  • SAMBUCA

    4.00
  • SAFARI

    4.00
  • OUZO

    2.50
  • METAXA 5 STARS

    4.50
  • METAXA 7 STARS

    5.50
  • METAXA GRANDE FINE 40

    7.00
  • COGNAC

    4.00
  • DRAMBUIE

    5.00
  • CALVADOS

    4.00
  • PORT

    3.50
    rood of wit
  • SHERRY

    3.00
  • JONGE JENEVER

    3.00
  • JÄGERMEISTER

    3.50
  • WHISKY

    5.50
  • CAMPARI

    3.50
  • VIEUX

    3.00
  • MARTINI

    3.00
    rood of wit
  • BACARDI

    4.00
  • GIN

    3.50
  • WODKA

    4.00
  • FLUITJE PILS

    2.40
  • VAASJE PILS

    2.50
  • GROTE PILS

    4.50
  • ALCOHOL VRIJ BIER

    3.00
  • OUD BRUIN

    3.00
  • PALM

    3.00
    per fles
  • HOEGAARDEN WIT

    3.00
    per fles
  • MYTHOS

    3.50
    Griekse trots
  • COCA COLA, COCA COLA LIGHT

    2.50
  • SINAS, SEVEN-UP, CASSIS

    2.50
  • TONIC, BITTER LEMON

    2.50
  • SPA ROOD, SPA CITROEN

    2.50
  • SPA BLAUW, LIPTON ICE TEA

    2.50
  • JUS D’ORANGE, APPELSAP

    2.50
  • TOMATENSAP

    2.50
  • CHOCOMELK, FRISTI

    2.50

Wijnen

  • WITTE, DROGE WIJN

    1/4 LTR4.50|
    1/2 LTR9.00|
    1 LTR17.00|
    GLAS3.00|
    4.50
  • RODE, DROGE WIJN

    1/4 LTR4.50|
    1/2 LTR9.00|
    1 LTR17.00|
    GLAS3.00|
    4.50
  • IMIGLIKO

    1/4 LTR4.50|
    1/2 LTR9.00|
    1 LTR17.00|
    GLAS3.00|
    4.50
    wit
  • IMIGLIKO

    1/4 LTR4.50|
    1/2 LTR9.00|
    1 LTR17.00|
    GLAS3.00|
    4.50
    rood
  • ROSÉ

    1/4 LTR4.50|
    1/2 LTR9.00|
    1 LTR17.00|
    GLAS3.00|
    4.50
  • RETSINA

    1/4 LTR4.50|
    1/2 LTR9.00|
    1 LTR17.00|
    GLAS3.00|
    4.50
  • SAMOS

    1/4 LTR5.00|
    1/2 LTR10.00|
    1 LTR18.00|
    GLAS3.50|
    5.00
    muskaatwijn
  • MAVRODAPHNE

    1/4 LTR5.00|
    1/2 LTR10.00|
    1 LTR18.00|
    GLAS3.50|
    5.00
    dessertwijn