logo

Specialiteiten van Dionysos

48 JOUVETSI

gestoofd lamsvlees in tomatensaus met kritharaki (deegwaar),
apart een stukje fetakaas met salade en gebakken aardappelen

49 KOKKINISTO

gestoofd lamsvlees in tomatensaus, geserveerd met ratatouille,
feta en gebakken aardappelen

50 SPITSOFAI

stukjes ossenhaas in een pittige saus, geserveerd met
gebakken aardappelen en rijst

51 FILETO

varkenshaas van de grill met champignons
geserveerd met gebakken aardappelen

43 APHRODITISOUVLAKI

spies van ossenhaas, varkenshaas en lamsfilet,
geserveerd met gebakken aardappelen en champignons

44 DIOJENISSCHOTEL

ossenhaas van de grill met een schijfje kruidenboter,
geserveerd met gebakken aardappelen, artisjok en champignons

45 MEZES TOU BEKRI

stukjes varkenshaas in een romige champignon-paprikasaus,
geserveerd met gebakken aardappelen en rijst

47 STIFADO

gestoofd lamsvlees in een saus met hele sjalotjes, geserveerd met gebakken
aardappelen of rijst