logo

2020 Hoofdgerechten

65 DIONYSOSSCHOTEL

1 kalfsfilet, 1 varkensfilet, 1 lamskotelet, 1 bifteki en giros met zatziki,
champignons en gebakken aardappelen

68 SOUVLAKI ARNI

spies van lamsfilet, paprika en ui, geserveerd met ratatouille
en gebakken aardappelen

71 MOUSAKA

ovenschotel bestaande uit laagjes van, aardappel, aubergines, gekruid gehakt,
geraspte kaas, fijne kruiden en bechamelsaus

73 KOTOPOYLO DIONYSOS

stukjes kipfilet in een zelfgemaakte champignonroomsaus,
gegaard in de oven, geserveerd met rijst, geb.aardappelen en salade

74 SOKRATESSCHOTEL

hele paprika’s gevuld met rijst en verse groenten, geserveerd met
ratatouille en gebakken aardappelen

76 KRITHARAKI

griekse deegwaar in tomatensaus met verse groenten,
geserveerd met gebakken aardappelen en een stukje feta

44 DIOJENISSCHOTEL

ossenhaas van de grill met een schijfje kruidenboter,
geserveerd met gebakken aardappelen, artisjok en champignons

45 MEZES TOU BEKRI

stukjes varkenshaas in een romige champignon-paprikasaus,
geserveerd met gebakken aardappelen en rijst

48 JOUVETSI

gestoofd lamsvlees in tomatensaus met kritharaki (deegwaar),
apart een stukje fetakaas met salade en gebakken aardappelen

50 SPITSOFAI

stukjes ossenhaas in een pittige saus, geserveerd met
gebakken aardappelen en rijst